Wednesday, February 01, 2012

Absolutely Fabulous











Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair revine anul acesta cu sase editii savuroase care vor tine in suspans fashionistele dornice sa achizitioneze piese semnate de tineri designeri si piese vintage de renume.
Daca va intrebati de ce anul 2012 este invaluit intr-o aura de mister, aflati ca cele doua organizatoare, Diana Enciu si Alina Tanasa, pregatesc anul acesta o surpriza de proportii, un invitat special cu notorietate in lumea fashionului international.

Fiecare editie Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair va avea un hint, un fashion icon cu renume si il va dezvalui prin afisele Ab Fab, lasand fashionistele sa se intrebe daca acesta va fi cu adevarat prezent la evenimentul Ab Fab.
Prima editie Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair a acestui an va avea loc pe 12 februarie, la Villa Rodizio, intre orele 11:00-19:00 si are ca indiciu numele unui personaj fabulos din lumea modei: Anna Dello Russo. Daca vrei sa aflii mai multe detalii despre evenimentul care va avea loc pe 12 februarie, viziteaza: www.abfab-magazine.blogspot.comincepand cu 1 februarie!

Handmade Designs va fi acolo cureduceri la colectia de iarna plus cateva surprize de primavara!

Va asteptam!